пʼятниця, 08 жовтня 2021 01:45

"Переслуховую, коли важко" - Monatik розчулив мережу відео із сином

"Переслуховую, коли важко" - Monatik розчулив мережу відео із сином
Monatik показав чуттєве відео із сином-іменинником. Фото: instagram.com/monatik_official

Артист Monatik ніжно привітав старшого сина Данила з 6-річчям. Показав відео, на якому ще 4-річний хлопець дає інтерв'ю.

Співак поділився рідкісними кадрами із сімейного архіву. Опублікував коротке відео, на якому Данило відповідає на питання, ким би хотів стати. Хлопець спочатку задумався, а потім відповів: "Татом". Ролик артист показав в Instagram.

Відповідь ще 4-річного Данила зворушила не лише зіркового батька, а й фанів виконавця. У дописі Monatik привітав сина з днем народження.

"Сьогодні ти вже хочеш бути художником, мультиплікатором, а часто лікарем. Так цікаво, до яких ще професій у тебе виникне жага. Але тоді, в час твого 4-річного інтерв'ю, ти сказав слова, які я переслуховую, коли дуже важко. Розумію, відео занадто особисте, але сьогодні хочу поділитися цим моментом, пообіцяти тобі й собі зробити все, що в моїх силах, щоб ти ніколи не хотів забрати ці слова назад. Щоб тобі ніколи не було соромно за них. Щоб, коли ти будеш у моєму сьогоднішньому віці, твій син відповів тобі так само, а донька, щоб сказала, що шукає кохання, такого ж доблесного чоловіка, як її батько", - написав він.

Дружина співака Ірина Монатік теж показала ніжний ролик, в якому Данило годував Платона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік і його кохана вперше показали обличчя тримісячного сина

"У цьому відео весь наш Даня. Найкращий у світі старший брат. Такий добрий, турботливий, світлий. Неймовірно люблю тебе і Платона", - підписала вона відео.

Співачка Брітні Спірс рідко показує фото із синами 16-річним Шоном Престоном і 15-річним Джейденем Джеймсом. Аргументує це тим, що діти вже дорослі й вона не може публікувати знімки без їхньої згоди.

Зараз ви читаєте новину «"Переслуховую, коли важко" - Monatik розчулив мережу відео із сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі