пʼятниця, 16 квітня 2021 18:12

Педан поділився, як пережив культурний шок в японських вбиральнях

Педан поділився, як пережив культурний шок в японських вбиральнях
Також він детально описав японські туалети. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведучий Олександр Педан розповів, як його здивували японські вбиральні. Він пережив культурний шок і зазначив, що ці туалети - одне з найдивнішого, що він бачив у Японії.

"Річ у тім, що у японців дуже мало простору. І, по суті, єдине місце, де людина може побути наодинці - це туалет. Тому вони настільки поважають це місце, що створили кришку для унітазу з майбутнього. Це просто центр NASA під п'ятою точкою. Кришка правильної форми: коли сидиш, не затікають ноги", - поділився ведучий Improv Live Show, що показує "Новий канал".

Також він детально описав японські туалети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана зворушливо привітала чоловіка з днем народження

"У туалеті є ряд кнопок, одна з яких – підігрів кришки унітазу, при натисканні іншої можна підмитися. Причому для хлопчиків і для дівчаток – це різні кнопки. Вони регулюють напір, температуру і кут розпилення води. Одна з кнопок – звук змиву води. Ніколи не вгадаєте, для чого. Коли людина знаходиться у громадському туалеті і не хоче, щоб її чули, вона вмикає кран або починає змивати воду. Так от, японці так переймаються щодо раціонального використання земних ресурсів, що просто придумали кнопку, яка імітує шум води, щоб людям було комфортно", - згадав Педан.

Ведучий Олександр Педан розказав, яких правил виховання дітей дотримується та які таланти мають син Марк та донька Валерія. Він зауважив, що разом з дружиною хочуть дати можливість дітям спробувати себе в різних галузях.

Зараз ви читаєте новину «Педан поділився, як пережив культурний шок в японських вбиральнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі