четвер, 30 грудня 2010 16:05

Партнер Елтона Джона став "мамою" усиновленої ними дитини

Партнер Елтона Джона став "мамою" усиновленої ними дитини

На Різдво відомий співак сер Елтон Джон і його партнер, канадський режисер Девід Ферніш, стали батьками хлопчика, який народився у сурогатної матері.

Газеті Daily Mail від власного джерела в органах реєстрації населення в Лос-Анджелесі стало відомо, що обидва гомосексуальних партнера внесені в комп'ютерну базу даних як батьки дитини. Ім'я сера Елтона Джона записано в графі "батько", його партнер зареєстрований як "матір" хлопчика. Запис у реєстраційному бюро була зроблена ще до того, як було видано свідоцтво про народження.

У публікації наголошується, що найчастіше в гей-парах, що вдаються до послуг сурогатних матерів, в якості батька записується той з партнерів, який є біологічним батьком дитини. Таким чином, видання приходить до висновку, що саме Сер Елтон є біологічним батьком їхнього сина.

Нагадаємо, що малюк з'явився на світ від сурогатної матері на Різдво. Хлопчика назвали Закарі Джексон Левон Ферніш-Джон. Елтон Джон і Девід Ферніш, які живуть разом вже 17 років, були присутні при народженні сина.

Щасливі батьки відмовляються відповідати на питання про те, скільки їм коштували послуги сурогатної матері, однак у ЗМІ називається сума в 1 мільйон доларів, які були витрачені на виплату гонорарів донору яйцеклітини і сурогатної матері, а також на оплату послуги клініки і адвокатів.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Партнер Елтона Джона став "мамою" усиновленої ними дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі