понеділок, 13 березня 2017 15:47

Пародія Скарлетт Йоханссон на Іванку Трамп стала хітом YouTube

У мережі шаленої популярності набув відеоролик пародійної реклами Complicit про Іванку Трамп. Головну роль зіграла акторка Скарлетт Йоханссон.

У відео героїня одягнута у блискучу сукню, що відсилає до скандалу зі "срібною" сукнею Іванки, яка коштувала величезних грошей та обурила громадськість. Скарлетт прямує в зал з гостями.

Автор: instagram.com
  Іванка Трамп в сукні Carolina Herrera вартістю $ 5 тис.
Іванка Трамп в сукні Carolina Herrera вартістю $ 5 тис.

"Кожен чоловік знає її ім'я. Кожна жінка знає її обличчя. Коли вона входить в кімнату, всі дивляться на неї, вона - Іванка, – закадровий голос на відео. - Complicit – аромат для жінки, яка могла б зупинити все це, але не стане."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скарлетт Йоханссон очолила рейтинг найкасовіших акторів

Скралетт-Іванка підходить до величезного дзеркала та фарбує губи. У відображенні на неї дивиться її батько — Дональд Трамп. Теж фарбує губи помадою.

Ролик став вірусним у мережі. За один день публікації набрав майже 2 млн переглядів. Опублікуваний на офіційному каналі передачі Saturday Night Live на YouTube.

Американська акторка 32-літня Скарлетт Йоганссон подала документи на розлучення до верховного суду штату Нью-Йорк. Зірка розлучається зі своїм чоловіком - 35-річним фотографом Роменом Доріаком.

Зараз ви читаєте новину «Пародія Скарлетт Йоханссон на Іванку Трамп стала хітом YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі