вівторок, 06 травня 2008 10:59

Памела Андерсон влаштувала розпродаж своєї нижньої білизни (ФОТО)

Памела Андерсон розпродала речі з одного зі своїх будинків в Лос-Анджелесі. На продаж зірка "Спасателей Малібу" виставила практично все: меблі, посуд, світильники, тренажер для тренування сідниць і навіть своя вживана нижня білизна.

Розпродаж відбувся в минулу неділю в Малібу. Вся виручка від неї пішла на користь організації захисту тварин PETA.

Фанати, що бажали отримати "шматочок" Памели Андерсон, заздалегідь зустрілися на одній з парковок, звідки їх на мікроавтобусах привезли до будинку. Виявилось, що у Памели добрий смак на дорогі речі. Серед іншого, на продаж була виставлена колекція ексклюзивних предметів інтер"єру від RachelAshwell, зовсім новий карт для їзди по полю для гольфу, фонтанчики для шоколадного фондю, канделябри, великий телевізор з плоским екраном, правда, без шнура живлення.

Також на розпродажі можна було знайти прикраси, іграшки, велосипеди і навіть особисту білизну Андерсон. Захід знімали на відео для реаліті-шоу Памели, яке повинне вийти на каналі E! цього літа, повідомляє Star.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон влаштувала розпродаж своєї нижньої білизни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі