четвер, 10 липня 2008 10:50

Останні фото вагітної Анджеліни Джолі - підробка (ФОТО)

На фотографіях, що з"явилися у виданнях минулого тижня, насправді показує живіт і махає рукою фотографові на Анджеліна Джолі, а зовсім інша жінка.

Як говорять працівники клініки, де знаходиться актриса, її спеціально помістили в апартаменти у віддаленому крилі, щоб захистити від нав"язливої уваги сторонніх.

До того ж вікна всіх її чотирьох кімнат затягнуті спеціальним матеріалом, і зовні побачити через них, що відбувається усередині, неможливо.

"Ці фотографії - черговий трюк папараці, і зображена на них інша пацієнтка. До того ж, ми дуже ретельно ставимося до питання приватності, особливо якщо йдеться про людей публічних, знаменитих. На тих фото немає ні Анджеліни Джолі, ні Бреда Піта, це абсолютно точно. Більш того, палата Анджеліни навіть виглядає інакше, не говорячи вже про те, що її вікна надійно захищені від зовнішнього фотографування", - прояснила ситуацію Надін Бауер, представник клініки Ленваль, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Останні фото вагітної Анджеліни Джолі - підробка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі