середа, 25 лютого 2015 12:38

Організатори BRIT Awards покарали Ріанну

Автор: Reuters
 

Організатори сьогоднішньої церемонії BRIT Awards в останній момент скасували виступ Ріанни, яка повинна була стати одним з хедлайнерів шоу, запевняють західні ЗМІ. Це рішення було викликано тим, що співачка ігнорувала репетиції.

"Все було вже готове для виступу Ріанни, але вона так і не з'явилася на репетиціях. Організатори в люті, оскільки вона повинна була стати одним з їхніх головних козирів", - запевняє обізнане джерело.

Врятувати ситуацію, на думку керівництва премії, повинно участь у церемонії Каньє Веста: спочатку його ім'я не значилося в списку виступаючих, але тепер повідомляється, що репер візьме участь в шоу, причому виконає новий трек в супроводі безлічі танцюристів.

"Каньє така ж велика зірка, як Ріанна, і його виступи завжди користуються успіхом", - додало те ж джерело.

Відзначимо, що інформація про участь Ріанни у церемонії з'явилася пару тижнів тому, але не була офіційно підтверджена.

"Керівництво BRIT Awards давно мріяло про виступ Ріанни і довго чекало відповіді від неї", - розповідали інсайдери.

Очікувалося, що Рі порадує гостей вечора однією з нових пісень.

Зараз повний список зірок, які заспівають в ході сьогоднішнього шоу, вже затверджено. Крім Веста на сцену вийдуть Мадонна, Тейлор Свіфт, Сем Сміт, Ед Ширан, Палома Фейт, Джордж Езра, Royal Blood і Take That.

Зараз ви читаєте новину «Організатори BRIT Awards покарали Ріанну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі