четвер, 09 вересня 2010 17:57

Онищенко не вимагав у Памели Андерсон $300 тисяч

Онищенко не вимагав у Памели Андерсон $300 тисяч

Міжнародна меценатська організація TOP Ukraine, яка належить Олександру Онищенко, офіційно спростувала чутки про свої грошові претензії до Памели Андерсон.

Зазначимо, на днях з"явилось повідомлення про те, що організація Онищенка, стратегічний партнер Національного конкурсу "Міс Україна", подала позов на американську актрису Памелу Андерсон за невиконання умов контракту. Згідно з ним почесна гостя мала не тільки відвідати фінальну церемонію конкурсу в Палаці Україна, але й завітати на afterparty конкурсу в київському клубі Crystal Hall. Джерело повідомляє, що організація TOP Ukraine вимагає у Памели Андерсон компенсацію у $300 000.

В TOP Ukraine спростували цю інформацію та офіційно підтвердили, що не мають до своєї гості жодних претензій.

"Памела Андерсон дійсно не була присутня на святкуванні ювілею конкурсу, адже щоб дістатися України їй довелося провести у літаку 27 годин і вже наступного після конкурсу ранку вона мала відлітати до Лос-Анджелесу" – пояснила Вікторія Манько, директор Міжнародної меценатської організації TOP Ukraine.

Також Вікторія зазначила, що наміру судитися зі своєю почесною гостею вони не мають.

Представники TOP Ukraine відзначили, що довідались про "інцидент з Памелою Андерсон" безпосередньо з Інтернету.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Онищенко не вимагав у Памели Андерсон $300 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі