вівторок, 20 жовтня 2020 14:33

Оля Полякова запустила кулінарне шоу "Васадули вагароде"

Оля Полякова запустила кулінарне шоу "Васадули вагароде"
Головною родзинкою програми стало те, що всі основні інгредієнти для страв власноруч вирощені Поляковою. Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Оля Полякова представила власне кулінарне шоу "Васадули вагароде". Перших 3 випуски співачка присвятила огіркам, томатам і моцареллі.

Перший сезон "ПоляВидения" мав приголомшливий успіх і досяг позначки в 100 млн переглядів. На численні прохання шанувальників співачка запустила 2-й сезон і представила глядачам перші випуски нового кулінарного шоу "Васадули вагароде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лесі Нікітюк 33. Звабливі фото довгоногої ведучої

Головною родзинкою програми стало те, що всі основні інгредієнти для страв власноруч вирощені Поляковою на своєму городі та фермі. У 2 випусках співачка не тільки показала свої теплиці, в яких вирощує овочі, але і поділилася лайфхаками, як зібрати великий урожай. Розповіла секрети соління огірків і приготування огіркового і томатного гаспачо. А в 3-му випуску глядачі побачили ферму співачки і те, як Полякова доїть кіз і готує моцарелу.

Співачка Оля Полякова влаштувала сварку з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим, який розкритикував концерт за участю артистки в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова запустила кулінарне шоу "Васадули вагароде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі