понеділок, 20 серпня 2012 18:05

Ольгу Фреймут порівняли із "бабою Йожкою"

Ольгу Фреймут порівняли із "бабою Йожкою"
Ольга Фреймут. Фото: telekritika.ua

Телеведучій Ользі Фреймут дорогі сукні дарують переважно друзі-стилісти та дизайнери. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Всі добре знають, що я люблю модні ганчірочки і на день народження мій гардероб помітно збільшується. Дизайнери, наприклад, добре знають мій розмір. В Караванської є навіть мій манекен, зроблений по моїй фігурі. А недавно директор модного дому Караванської подарувала мені на день народження плаття, яке зробила за своїм ескізом. Але найдорожче плаття в мене тільки буде. Моя Злата йде в школу і намалювала ескізи суконь. За ним я собі пошию сукенку і піду в ній на перше вересня", - зазначає Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після показу Єрмакова Ольга Фреймут захотіла заміж

Але найдивніше плаття у Фреймут було в школі.

"Колись в школі я виграла "Міс школа" і на мені було весільне плаття моєї братової. Мені його підшивали-підчіпляли. Я стояла в чорних чоботях, в тій напівпрозорій сукенці, бо зняла під спідничник, і це було дуже дивно. Навіть не знаю, як перемогла в тому конкурсі, бо плаття постійно з мене зісковзувало", - зізнається Фреймут.

Зараз Ольга є ведучою програми "Ревізор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут після двох розлучень стала перебірливою в чоловіках

"В провінційних невеликих містах мені намагаються не дати рахунок. Тоді мені доводиться підходити і просити: "Слухайте, давайте я заплачу за свій стейк". А в більших містах мені дуже приємно бачити посмішки, люди знають, як тебе звати, але найприємніше, коли офіціант каже: "Капуччіно, як завжди?". А позавчора в Луганську до мене підійшов власник ресторану і каже: "Боже, як класно, що ти є. Як колись дітей лякали бабою Йожкою, так тепер ми всіх на кухні лякаємо Ольгою Фреймут. Кажу: "От вона приїде, вона вам покаже"", - підкреслює телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут радить жінкам завжди носити підбори

За погані відгуки по ресторанах Ользі не погрожують, а навпаки намагаються підкупити.

"Спочатку думали, що програма платна. І через керівництво або через мене намагались дати якогось хабара. А коли ми відмовили в мільйонний раз, всі зрозуміли, що це марно. Але моя мама, коли я ввечері повертаюсь з роботи, завжди чекає мене біля під'їзду. В неї такий страх, що мене хтось стукне по голові", - зізнається Фреймут.

Зараз ви читаєте новину «Ольгу Фреймут порівняли із "бабою Йожкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі