понеділок, 17 листопада 2008 16:54

Ольга Сумська показала свою дочку і Louis Vuitton (ФОТО)
6

14 листопада в галереї "Лавра" стартувало Trade Mark Defile в рамках Українського тижня моди. Нагадаємо: Trade Mark Defile - це покази відомих торгових марок на українському ринку одягу. Він проходить двічі на рік - навесні та восени.

В день відкриття першою свою колекцію "Сезони" показав торговий дім "Юнона", чиєю головною "фішкою" було те, що сукні з його колекції створювалися спеціально для "Міс України 2008" - Ірини Журавської. І деякі з представлених вбрань вона повезе з собою в Йоганнесбург (ПАР), аби боротися за корону на конкурсі "Міс Світу 2008"!

Першою прийшла на показ, звичайно ж, Журавська. За нею з"явилися Олександра Кужель, ресторатор Маргарита Січкарь, телеведучі Ігор Посипайко, який вже в котре приходить на світські тусовки без своєї коханої Олени Шоптенко, і Наталія Розинська, яка погладшала. До речі, Наташа останнім часом помітно набрала у вазі. Чи не вагітна вона часом? А одними з останніх на показ прийшли актриса Ольга Сумська з дочкою Тонею (18 років). За кулісами тільки і чутні були розмови гостей: мовляв, скільки вона буде за собою дочку водити? Заміж хоче її видати, чи що? До речі, привернула до себе увагу Сумська і тим, що красувалася з сумкою LouisVuitton, показово виставивши її у своїх ніг. Напевно, хотіла похвалитися обновкою.

Виділилася й винуватиця святкування - Ірина Журавська, яка з"явилася в шикарній вечірній сукні, що не відповідало дрес-коду вечора і було трохи не до місця. Всі гості в casual (у діловому стилі), а вона - у вечірньому.

Після показу, на прес-конференції, Іра скаржилася пресі, що сильно хвилюється з приводу її майбутньої участі в конкурсі "Міс Світу", що проходить з 16 листопада по 13 грудня.

За матеріалами "БЛИК"

Фото "БЛИК", "Світське життя" та ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська показала свою дочку і Louis Vuitton (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі