вівторок, 27 березня 2012 17:58

Ольга Сумська мріє втретє завагітніти

Популярна українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася своєю потаємною мрією - вона б хотіла стати мамою втретє.

"Якщо вистачить сміливості і здоров'я, мені б дуже хотілося третю дитину. І навіть четверту! Але на все воля Божа. Моя мама про це навіть чути не хоче: "Тобі ж так важко далася Анюта, невже ти ще раз хочеш пережити це?!" - "Але, мама, - заперечую я, - може, в третій раз буде легше", - розповіла 45 -річна Ольга Сумська в інтерв'ю журналу "Добрые советы".

Від першого шлюбу з актором Євгеном Паперним у неї доросла дочка Антоніна. Дівчина навчається в Москві в Щукінському училищі.

Другу дочку, Аню, актриса народила в шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Зараз дівчинці 10 років.

"Перша вагітність у мене пройшла легко, а от з Ганнусею вийшло по-іншому: останні місяці вагітності і пологи були важкими. Але тим не менше я вважаю період вагітності одним із найщасливіших у моєму житті", - впевнена Ольга Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ользі Сумській погрожують прихильники Тимошенко

"У Антоніни, старшої дочки, і Ані - полярно різні характери. Тоня росла спокійною, самостійною, в силу низки причин ми її часто залишали вдома одну. Аня ж дуже експресивна, вимоглива, вся увага має бути спрямована лише на неї. Виходить, що, ту увагу, яку недоотримала від мене Тоня, я віддаю Ганні. Акторське життя непередбачуване, але мене не можна звинуватити в тому, що я, їдучи на гастролі або зйомки, кидаю сім'ю напризволяще. Навіть на відстані я все контролюю і намагаюся, щоб мої близькі були оточені увагою і турботою", - розповіла артистка.

Ольга Сумська каже, що коли з'явилася Аня, у Антоніни не було ані крапельки ревнощів.

"Тоні на той момент виповнилося 12 років, і це вже була готова няня. Вона допомагала мені годувати, сповивати малятко, няньчила її, я їй дуже вдячна за допомогу", - сказала актриса.

Чоловік Віталій також виявився "золотим" батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська у шлюбі завела б одну коханку

"Повірте, мені є з ким порівнювати - бувають тата, яких, крім власного комфорту, нічого більше не турбує. Віталік же всіляко мені допомагав, давав можливість відпочити. Ми не прихильники того, щоб в нашому будинку з'являлися чужі люди, тому з домашніми справами і вихованням дітей завжди справлялися самі, без залучення няньок і домробітниць. Нам дуже допомогли батьки Віталія у вихованні Ані. Мої ж батьки свого часу взяли на себе турботу про Тоню", - поділилася артистка.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська мріє втретє завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі