пʼятниця, 06 квітня 2018 17:36

Ольга Ракицька показала ексклюзивні кадри гастролей з Іриною Білик

Автор: Прес-служба
  Ірина Білик та Ольга Ракицька
Ірина Білик та Ольга Ракицька

Сьогодні Ірина Білик відзначає свій день народження. У подарунок колезі співачка Ольга Ракицька розмістила в мережі відеоролик з ексклюзивними кадрами туру "Без гриму. Найкраще. Про кохання", в якому виступила спеціальною гостею.

"Сьогодні день народження людини-натхнення! Ірочка, з твоїм днем! Дякую за віру і підтримку! Ти неймовірно щира і душевна людина, ти даруєш цьому світу щастя і любов. Нехай тебе оточують такі ж світлі, позитивні і відкриті світу люди!", - поділилася Ракицька спільним фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Ракицька заінтригувала тизером нового кліпу

Автор: Прес-служба
  Ірина Білик та Ольга Ракицька
Ірина Білик та Ольга Ракицька

Під час гастролей Ірина Білик і Ольга Ракицька відвідали з концертами 34 міста: за два місяці вони проїхали понад 15 тисяч кілометрів дорогами країни. Кращі концертні майданчики України зустрічали виконавиць аншлагами і оплесками. Ольга Ракицька не тільки виконувала свої пісні сольно, а й в дуеті з Іриною Білик.

Всеукраїнський тур "Без гриму. Найкраще. Про кохання" завершать три грандіозних виступи в Києві. 11, 12, 13 квітня Ірина Білик і Ольга Ракицька виконають свої пісні про кохання на сцені столичного Палацу "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Ракицька показала ексклюзивні кадри гастролей з Іриною Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі