пʼятниця, 22 квітня 2011 11:04

Ольга Куриленко по-весняному одяглася для Marie Claire
6

Ольга Куриленко поспілкувалася з російським Marie Claire і взяла участь у весняній фотосесії, примірявши сукню Roberto Cavalli і комбінезон Alena Akhmadullina. Акторка і модель розповіла про "партнерство" з чоловіками і про те, чому її немає на Facebook'і, а також зізналася, що месіанство - це не про неї.

"П'ятьма словами не поясниш, яка я - я складна, я різна. Дуже сильно залежу від настрою, від того, куди йду, що роблю. Я дуже добре адаптуюся - до чого завгодно. Я знаю, чого хочу. Я люблю, щоб все було дуже організовано, під контролем. Я не люблю, коли бардак - в будинку та у справах", - зізналася актриса.

"Преса може зробити мене будь-якою, але я така, яка є, - дуже натуральна людина, месіанство не про мене. Навіть від однієї думки, що я цілу годину говорю з вами про себе, мені стає ніяково. Кожна людина в якійсь мірі егоїстична, але я хочу, щоб у моєму випадку цей ступінь був мінімальним", - зазначила Куриленко.

Актриса зізналася, що не може бути зі слабким партнером.

"Бути партнером" - це означає "бути з людиною", "бути тією ж людиною, але тільки в іншому тілі", це означає, що людина без вас не зможе, що ви її друга половина. Як сіамські близнюки. Ви йому не мама і не донька. Ви - він, тільки в красивому жіночому тілі. Так буває - складається пара, коли люди один одного доповнюють. Вони підтримують один одного у всіх справах, надихають на ці самі справи. Тому, хто слабше, важко бути партнером. Слабкість - це менше заробляти, скаржитися на життя, що в тебе нічого не виходить, опускати ручки, говорити, що не знаєш, чого хочеш. Я сама так не роблю і з такою людиною не зможу бути. Мені потрібен чоловік, який буде на моєму рівні або вище", - підкреслила вона.

Куриленко розповіла, що багато хто не розуміє, як вона може повноцінно спілкуватися без Facebook.

"Заходити на сайт кожні дві хвилини, викладати свої фотографії, говорити про себе, як ніби це когось цікавить, змушувати людей на це дивитися. Це те ж саме, що кричати: "Мені дуже потрібна увага!". Ніхто тепер не хоче працювати, всім потрібно негайно стати зірками і більше ніким. Якби я сьогодні все втратила, то не пішла б виставлятися. Адже це все неправда! Ти думаєш, що таким чином стаєш цікавою, маєш купу друзів, а насправді відбувається повне виснаження і твоїх мізків, і твоїх реальних друзів", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко по-весняному одяглася для Marie Claire». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі