неділя, 26 березня 2017 17:10

Ольга Горбачова розвиватиме свій бізнес окремо від чоловіка

Ольга Горбачова розвиватиме свій бізнес окремо від чоловіка

Співачка Ольга Горбачова розвиває власний бізнес, в основі якого парфуми, спрямовані на покращення стосунків між чоловіком і жінкою. Тепер співачка вирішила знімати окремий офіс від свого чоловіка продюсера Юрія Нікітіна.

Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я роблю не тільки все аби жінка звабила чоловіка, але аби втримала і потім це кохання із сексуального центру піднялося до сердечного. Щоб жінка не залишалась в стані коханки, а дружини. Наступного місяця матиму новий офіс і керуватиму своїм бізнесом окремо від чоловіка, я його залишаю, щоб ми спробували свій бізнес шлях окремо", - говорить Горбачова і додає, що з чоловіком вести бізнес важко.

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова разом вже 18 років має двох дочок Поліну і Серафиму, вдруге розписалася 29 червня, в Печерському РАГСі Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко порадував незабутнім подарунком Горбачову та Нікітіна на весіллі

На весіллі були підопічні продюсера - співачки Віка і Слава з дуету "НеАнгели" зі своїми другими половинками, Даша Астаф'єва, Андрій Данилко та інші.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова розвиватиме свій бізнес окремо від чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі