вівторок, 22 липня 2008 09:43

Олена Водонаєва знялася для журналу Sim (ФОТО)
5

Колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" ОленаВодонаєва відрізнялася в проекті скандальним характером. Билася з дівчатами, міняла наречених як рукавички, плела інтриги. Сьогодні її не впізнати. Вона кинула палити, займається спортом, пише картини, співає в групі "Плазма" і вірна єдиному чоловікові. А як вона приголомшливо виглядає ! Дивіться самі.

Втім, дещо від колишньої Олени все ж таки залишилося. Повне інтерв"ю читайте в журналі Sim. А поки -"Три роки тому, коли я тільки приїхала до Москви, я себе з чоловіками вела по-іншому. Була таким жорстким агентом-провокатором. Мені подобалося посперечатися, зіштовхнути чоловіків лобами. Тепер я справжня жінка і правильно все роблю. Я - ідеальна конструкція, ідеальна дівчина, ідеальна коханка й ідеальна дружина. І моєму нинішньому чоловікові дісталося все найкраще."

"Раніше я думала, що у чоловіків мозок знаходиться зовсім у іншому місці, а виявилося у голові. Чим чоловік розумніший, тим він сильніший і спокусливіший. Мій коханий - найрозумніший. Я таких людей раніше не зустрічала! До того ж він дуже цікаво поводився. Сказав, що зі мною зустрічатиметься три рази на тиждень тільки для того, щоб погодувати мене в ресторані. Я подумала: як це так?! Мене всі хочуть, запрошують відпочити, добиваються. Я перед всіма кручу хвостом, а він ось зайняв таку байдужу позицію! Але я погодилася, і мені сподобалося. А вже через місяць ми почали жити разом..."

"Я люблю щедрих чоловіків. Мені подобається виконувати бажання мого чоловіка, і я хочу, щоб він виконував мої. Виходить взаємовигідний обмін. Матеріальна сторона - це завжди чоловік. А жінка повинна плести мережива. Льоша мене балує, і я, здається, заїлася. Якось він подарував мені перлове намисто. І перше, що я вимовила, було: "Чому перли такі дрібні?!" Ось така я неприємна!"

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва знялася для журналу Sim (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі