вівторок, 12 червня 2018 12:02

Олена Шоптенко вперше поділилася емоціями після народження сина

Олена Шоптенко вперше поділилася емоціями після народження сина
Олена Шоптенко народжувала первістка із температурою. Фото: afisha.tochka.net

Український хореограф Олена Шоптенко вперше після народження сина Олексія поділилася своїми емоціями. Немовля з'явилося 9 червня.

Шоптенко зізналася, що за два дні до пологів захворіла і до пологового будинку їхала з температурою, з якою досі бореться, пише ТСН.

"Мені здавалося, що я до всього готова і з усім впораюся, але вже в процесі виявилося, що я ні до чого не готова, але впоратися доведеться. Дуже ускладнює ситуацію, що за два дні до пологів я захворіла і тому до пологового будинку їхала з температурою, з якою ми боремося досі. Так що ночами я поки не сплю не через дитину, а через себе. На щастя, син мені допомагає тим, що просто спить", - поділилася Олена.

"Почуваюся щасливою. Цей статус абсолютно новий для мене і у мене поки що було не багато часу розібратися в своїх почуттях, але щоб я почала посміхатися, йому досить просто сопіти", - сказала молода мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль поділилась пікантним відео

Чоловік Олени Шоптенко не був присутній на самих пологах. Але перебував за стіною палати.

"Мій чоловік одразу навідріз відмовився бути присутнім на пологах, посилаючись на вразливість і сказавши, що не хоче щоб лікарі займалися ним, а не мною. А в результаті не відходив ані на хвилину, контролюючи все і всіх і в процесі пологів перебував за три метри. Але за стіною пологового залу".

За кілька тижнів до пологів вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку травневого випуску журналу VIVA! .

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко вперше поділилася емоціями після народження сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі