вівторок, 02 жовтня 2012 03:49

Олександр Цекало знову став батьком

Олександр Цекало знову став батьком
Фото: nashdomtv.com

Радісну новину про те, що дружина Вікторія Галушка зовсім недавно подарувала телеведучому сина, повідомив співведучий Олександра Цекало Іван Ургант на зйомках шоу " Велика різниця".

"Я хочу привітати Олександра Цекало з народженням сина, це відбулося зовсім недавно. Поаплодуйте йому, друзі!", - сказав Іван зі сцени.

Найімовірніше, цю радісну новину Цекало спеціально вирішив не поширювати в пресі, захищаючи улюблену сім'ю від підвищеної уваги журналістів. Адже навіть про вагітність молодшою сестрою Віри Брежнєвої стало відомо випадково.

Нагадаємо, Олександр Цекало та 27-літня Вікторія Галушка, сестра співачки Віри Брежнєвої, одружилися в січні 2008 року. 31 жовтня 2008 року у пари народилася дочка - Олександра, вона стала першою дитиною шоумена.

У Олександра Цекало також є 13-річна дочка Єва від шлюбу з Лолітою Мілявською. Однак зі своїм першим дитиною шоумен вже давно не підтримує відносин.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цекало знову став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі