пʼятниця, 27 липня 2018 14:17

Олег Винник розповів, як ставиться до свого віку

  Олег Винник
Олег Винник

Співак року за версією премії "Золота жар-птиця" Олег Винник прикрасив обкладинку "Теленедели".

31 липня Олег Винник відзначить 45-річний ювілей. Як артист ставиться до цієї дати, чи знайомий з кризою середнього віку і що думає про уколи краси, співак розповів в ексклюзивному інтерв'ю тижневику "Теленеделя".

"Я ніколи не думав про те, що рік від року старію. Навпаки - насолоджуюся кожним днем. Скажу більше: мене ніколи не відвідували думки про те, як було б чудово повернутися на 10 або 20 років тому. Нецікаво проживати по-іншому то, що вже було. Приймаю як дар кожен рік, тому що це новий досвід. Так що ні - не страждаю з цього приводу. У мене все класно! ", - заявив Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник змусив танцювати Білорусь

"Якщо уколи краси дозволяють людині комфортніше себе почувати, чому ні? Хоча здоровий спосіб життя, відсутність шкідливих звичок і використання кремів - це, мені здається, більш прийнятний варіант. Ботокс і підтяжка обличчя все одно помітні. Дивлюся на своїх колег по шоубізу - і відразу бачу, хто був у пластичного хірурга, а хто до життя ставився мудріше", - відзначає співак

Крім того, у відвертій бесіді з журналістами музикант зізнався, яких радощів життя позбавляє популярність і чому він не готовий кинути сцену.

"Найголовніше - немає можливості бачитися з рідними. Шоу-бізнес дуже затягує, назад дороги немає. Зрозуміло, що можна взяти - і все кинути. Але коли розумієш, якими будуть наслідки, скільки всього може впасти за тобою, не можеш собі дозволити зупинитися . Адже є велика команда, яка від мене залежить ", - говорить артист.

28 липня співак продовжить всеукраїнський тур "Ти в курсі" на одеському стадіоні "Чорноморець". А восени музикант знову повернеться до Білорусі з сольними концертами. Виступи Олега Винника в Бресті і Мінську заплановано на 16 і 17 листопада відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник розповів, як ставиться до свого віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі