понеділок, 17 грудня 2018 13:56

Олег Винник розповів, хто ходить на його концерти

Олег Винник розповів, хто ходить на його концерти
Близько 40% глядачів на концерті Олега Винника - чоловіки. Фото:unian

Український співак Олег Винник нещодавно завершив великий тур Україною "Ты в курсе" і презентував фільм про залаштунки туру. У ньому артист поділився враженнями від виступів на великих майданчиках і від аудиторії.

"Хто з артистів не мріє зібрати "Арену Львів"? Я навіть уявити не міг такого масштабу. Дуже красиво, коли весь стадіон спалахує вогниками. Звичайно, трапляються і екстремальні ситуації, часом доводиться виступати у холод і дощ. Але люди щасливі, люди танцюють - це незабутні драйвові моменти", - розповів Винник ТСН.

Артист наголосив, що близько 40% глядачів на концерті - це чоловіки.

"На сьогоднішній день багато приходить чоловіків, приходять цілі сім'ї - від бабусь до онуків, приходять пари. Я ніколи не хвилююся через кількість людей, більше переживаю за якісь технічні моменти, щоб все працювало, щоб погода хороша була, щоб глядачі не замерзли. Передусім, я людина, я несу відповідальність і хочу, щоб всі були щасливі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міла Йовович святкує день народження: епатажні фото і цитати акторки

Олег Винник переміг у номінації "Співак року" музичної премії M1 Music Awards 2018. Співачкою року обрали Настю Каменських.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник розповів, хто ходить на його концерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі