четвер, 09 липня 2020 17:57

Олег Винник планує грандіозно відсвяткувати день народження

Олег Винник планує грандіозно відсвяткувати день народження
Під час ізоляції Винник зрозумів, що треба цінувати рідних людей і улюблену справу Фото: надане піар-агентом музиканта

Співак Олег Винник повернувся в Україну з Німеччини. Там у власному будинку він проводив карантин. Артист за місяці ізоляції скучив за публікою і роботою.

"Чим я займався на карантині? Сидів у студії і розмовляв сам з собою, це, до речі, дуже допомагає. Це хороші процедури - десь поспівати, десь пожартувати над собою", - розповів Олег Винник в програмі "Ранок з Україною".

Олег під час карантину практично не виходив у соцмережі - виступати без реальних глядачів і їхніх емоцій не звик. 47-й день народження зустріне на сцені, дасть онлайн концерт на "Олімпійському" перед віртуальними глядачами. Винник сповнений сил і енергії, не відчуває віку.

"Я ніколи не звертаю увагу на свій вік і не ображаюся. Мені здається, що чоловікові взагалі не варто ображатися, якщо тобі дають більше років. Це не важливо! Важливо всередині - в душі і серці - залишатися юним. Не знаю, що таке "криза середнього віку", навпаки - в останні роки відчуваю себе по-справжньому щасливим", - розповів співак.

Під час ізоляції Винник зрозумів, що треба цінувати рідних людей і улюблену справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошують переможців Національної музичної премії YUNA 2020

"Останні роки я тільки починаю відчувати смак життя. Я розумію, що він з кожним днем ​​життя стає все солодший і солодший", - сказав Олег.

Співак Олег Винник у співробітництві з режисеркою і сценаристкою Катею Царик створив кліп. Це історія про те, що в кожної людини свій шлях. На ньому зустрічаються різні люди, інтриги і спокуси. "У сучасному світі дуже багато амбіцій, від яких, на жаль, страждає любов. Пісня "Божевільна любов" - про наші почуття і дії. Часто забуваючи, що щастя - всередині нас, і вирушаючи на його пошуки, ми починаємо коїти божевільні речі. Мені хотілося б, щоб ми не шукали любові, а віддавали її", - каже Олег Винник. Перед глядачами відкривається нескінченний лабіринт, в центрі якого перебуває ув'язнена в кришталевому серці дівчина. До неї рухається головний герой. Його намагаються спокусити різні дівчата, усуваючи одна одну підступами та хитрощами. "Кліп дуже іронічний, бо Олег любить посміятися й поіронізувати щодо себе і на тему своєї популярності. Але суть його полягає в тому, що на шляху до тієї єдиної, чистої і щирої любові завжди зустрічаються труднощі й перипетії", - каже Катя Царик. Пісню "Божевільна любов" уперше було презентовано в листопаді під час грандіозного концерту Олега Винника у столичному Палаці спорту, режисером-постановником якого виступила Царик.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник планує грандіозно відсвяткувати день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі