пʼятниця, 22 листопада 2019 12:09

Олег Винник, DZIDZIO та Серьога повернуться на "Танці з зірками"
5

Олег Винник знову буде ведучим
Фото: прес-служба
Фінал проекту відбудеться 24 листопада
DZIDZIO буде читати оцінки суддів
Серьога зі своєю партнеркою вибув з проекту після третього випуску
Керівник жанрового напрямку «Великі розважальні шоу» «1+1 Продакшн» Володимир Завадюк отримав нагороду від журналу  VIVA – «Продюсер року»

Цієї неділі, 24 листопада, відбудеться суперфінал "Танців з зірками". Команда проекту приготувала декілька сюрпризів для глядачів. Імена зірок, які виступатимуть з перфомансом, тримаються в таємниці.

На шоу запросили багато артистів українського шоу-бізнесу. Ведучих буде відразу декілька. На балкон повернеться співак Олег Винник. Заради підтримки своїх колег по паркету на проект повернуться DZIDZIO та Серьога. Вони зустрічатимуть учасників після виступів і першими читатимуть оцінки суддів. До них також приєднається співачка Ольга Горбачова та солістка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": Остапчука розкритикувала його партнерка

На святкуванні 15-річчя журналу VIVA суперфіналістка шоу Анна Різатдінова та її партнер Олександр Прохоров порадували гостей виконанням зворушливого модерну, який олімпійська призерка присвятила сину. Найсексуальніша пара третього сезону - Даніель Салем та Юлія Сахневич здивували чуттєвим вальсом, який розповідає про довгоочікувану зустріч після довгої розлуки.

Автор: прес-служба
  Керівник жанрового напрямку «Великі розважальні шоу» «1+1 Продакшн» Володимир Завадюк отримав нагороду від журналу  VIVA – «Продюсер року»
Керівник жанрового напрямку «Великі розважальні шоу» «1+1 Продакшн» Володимир Завадюк отримав нагороду від журналу VIVA – «Продюсер року»

У жіночому суперфіналі переможцем стане та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів за всі виступи і глядацького голосування. Користувачі вже визначили найтехнічнішу пару проекту - Анна Різатдінова та Олександр Прохоров.

Найпристраснішими вважаються Ксенія Мішина та Женя Кот. Їхні почуття та сексуальність були невід'ємною частиною всіх виступів. Народною любов'ю сезону стала Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник, DZIDZIO та Серьога повернуться на "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі