четвер, 11 жовтня 2018 14:11

Оксана Марченко пішла з "Танців з зірками"

  Оксана Марченко злама 2 ребра на "Танцях з зірками"
Оксана Марченко злама 2 ребра на "Танцях з зірками"

Сьогодні стало відомо, що телеведуча Оксана Марченко вимушена залишити проект "Танці з зірками" через травму. Про це рішення зірка сповістила всім підписникам у себе в соціальній мережі. Оксана Марченко розповіла про причину: перелом двох ребер, який стався у неї під час репетиції до прямих ефірів.

"Дорогі друзі, я залишаю шоу "Танці з зірками" - це був новий цікавий досвід. Є лише одна обставина, яка змушує мене зробити цей крок. Під час підготовки до прямих ефірів, на репетиції, я зламала 2 ребра", - написала телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна пара залишила шоу "Танці з зірками 2018"

Як повідомляє телеведуча, травма сталася давно, але до лікаря вона не зверталася і продовжувала тренування й підготовку заради мрії своєї доньки. Через нестерпний біль Оксана Марченко змушена була зробити знімки, які показали невтішний результат. Лікарі не рекомендують їй продовжувати участь у проекті через рецидив, адже тканини в місцях переломів досить слабкі. В свою чергу ведуча відмовляється працювати у пів сили.

У минулому ефірі проект "Танці з зірками" залишила пара Дениса Берінчика та Катерини Белявської.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Марченко пішла з "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі