понеділок, 16 квітня 2007 11:02

Офіцер МНС переїхав на смерть трьох дівчат і втік

Трагедія сталася на Паску в селищі Гребінки Васильківського району. Близько 9 вечора, проїжджаючи по вулиці Леніна, високопоставлений чиновник з МНС збив на смерть трьох школярок.

Чиновник з МНС (він теж родом з цих місць) декілька годин провів в сільському кафе "Світлиця". Поводився зухвало: грубив місцевим, говорив, що тепер живе в столиці і став "крутим".

- Жителі селища розповідають, що сильно "прийнявши на груди", чиновник зібрався їхати додому. - Біля кафе був припаркований його "Мерседес-бенц СЦ 180".

В цей час Юля, Наташа і Настя йшли на дискотеку. Дев"ять братів Юлії Литовченко (вона була єдиною дочкою в багатодітній сім"ї) ходили разом з дівчатами. Не дай бог хто-небудь образить! Але цього разу подружки пішли самі, а хлопці повинні були їх наздогнати.

Брати Юлії і стали першими свідками трагедії. Відповідно до їх слів, коли автомобіль врізався в дівчат, Юлю викинуло з проїжджої частини, а Настю і Наташу "мерс" тягнув на капоті ще декілька метрів.

Як вдалося з"ясувати, за кермом "Мерседеса"-вбивці був начальник одного з відділів МНС Олександр К. Відвідувачі бару "Світлиця" розповіли, що незадовго до аварії бачили тут цього чоловіка з сестрою і зятем (він до них приїхав в Гребінки). Нібито відзначали підвищення Олександра на посаді.

За фактом пригоди ГУМВС в Київській області порушило кримінальну справу. Ведеться розслідування. Чиновник, що знаходився за кермом  "Мерседеса", до закінчення слідства знаходитиметься на підписці про невиїзд. Так вирішив суд.

У прес-службі МНС інформацію про участь співробітника міністерства в страшній аварії не підтвердили і не спростували. В той же час начальник департаменту матеріально-технічного забезпечення МНС України Юрій Кисель повідомив, що чиновник, що збив дівчат, "позитивна і порядна людина, прекрасний сім"янин", передає Україна кримінальна.
Зараз ви читаєте новину «Офіцер МНС переїхав на смерть трьох дівчат і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі