пʼятниця, 17 березня 2017 14:25

Одеська Барбі висміяла у мережі свою подругу-ляльку
10

Одеська Барбі Валерія Лук'янова та Домініка Ольга Олійник
Фото: Instagram
Домініка Ольга Олійник
Домініка Ольга Олійник
Домініка Ольга Олійник
Одеська Барбі Валерія Лук'янова

Одеська Барбі Валерія Лук'янова висміяла у соцмережі свою подругу Ольгу Олійник, відому як "Домініка". На сторінці в Instagram виставила відео, де пародіює голос та поведінку Домініки.

"Це легкий денний макіяж. Хочете я вас навчу. Кожна дівчина повинна виглядати як богиня. Це призначення кожної жінки. Ви повинні надихати свого чоловіка. Тому що жінка - це справжня богиня", - говорить в ролику Лук'янова неприродним для неї голосом.

Не всі користувачі мережі здогадалися, що це пародія. У коментарях вилили масу негативу на дівчину. Були й ті, хто відразу розібрався в ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеська Барбі у бікіні позувала на краєчку басейну

"Не варто зачіпати людину, яка занадто багато про тебе знає. Домініка, будемо раді почути Леркіну таємницю, не соромся", - написав користувач maksimilanus.

На що одеська Барбі відповіла, що не переживає через плітки. У неї немає скелетів в шафі та є більше компромату на Домініку.

"Ляльки-мукли корону не поділили ?! Не сваріться дівчинки - вона ж паперова!" - порадила одна з підписчиць Валерії Лук'янової.

Одеська Барбі прокоментувала свої оголені фотосесії в соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Одеська Барбі висміяла у мережі свою подругу-ляльку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі