пʼятниця, 13 квітня 2007 10:57

Новою співачкою "ВІА Гри" стала чеченка (ФОТО)

Новою, десятою за рахунком, солісткою гурту ВІА Гра стане палка брюнетка з Грозного на ім"я Меседа.


У понеділок, 16 квітня, як і було заплановано, гурт залишає вагітна Ольга Корягіна. Продюсери Дмитро Костюк та Костянтин Меладзе, були спочатку розгублені через позаплановий відхід дівчини, думали залишити Віру Брєжнєву й Альбіну Джанабаєву працювати вдвох. Але зненацька знайшли дівчину, яка підійшла ВІА Грі за всіма параметрами.


У кастингу брали участь представниці з усіх країн СНД. Продюсерам доводилося переглядати від 20 до 50 претенденток у день. За їхньою вимогою бажаючі потрапити у ВІА Гру повинні були володіти не тільки виразною зовнішністю, але і вокальними даними.

"Меседа нас знайшла сама: передала свої відео- та аудіозаписи." - розповів продюсер гурту Дмитро Костюк. "Дівчина, як виявилося, з п"яти років цілеспрямовано йшла до того, щоб наші шляхи перетнулися: займалася танцями, співом і уже шість років професійно навчається вокалу та сценічній підготовці. Меседа - уродженка Грозного, так само, як її мама та батько . А зараз вона в Києві." - додав він.

Батько Меседи надзвичайно заможний бізнесмен, який і влаштував дочці зустріч із продюсерами ВІА Гри.

Днями вже відбулася перша фотосесія, у якій Меседа взяла участь разом з Альбіною Джанабаєвою та Вірою Брєжнєвою, пише "Шоу-бизнес.Ру".
Зараз ви читаєте новину «Новою співачкою "ВІА Гри" стала чеченка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі