понеділок, 15 жовтня 2012 11:57

Новонароджений син Андрія Шевченка схожий на батька

Новонароджений син Андрія Шевченка схожий на батька
Хлопчик поки буде знаходитись в Лондоні Фото: кадр "1+1"

Сестра Андрія Шевченка Олена бачила новонародженого сина футболіста тільки на фото. І вже зараз може сказати, що хлопчик схожий на батька. Про це Олена розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Можу сказати точно, це Шевченко. Напевно, коли ви побачите очі, ви відразу зрозумієте", - зазначила вона.

За словами Олени, Андрій вилетів до Лондона відразу ж, коли дізнався про народження сина.

"Він одразу ж поїхав. Крістен народила ввечері в понеділок, у вівторок він першим же рейсом виїхав. Але, на жаль, або на щастя, не знаю, подивимося, це перший син, на пологах якого він не був присутній. Напевно, десь він шкодував про це. Бо кажуть, що чоловіки, які присутні при пологах, вони зовсім по іншому потім ставляться і до дітей і до дружини", - підкреслила Олена.

За словами сестри Шевченка, дружина футболіста Крістен Пазік, незважаючи на свій активний спосіб життя, поки не збирається вивозити новонародженого сина з Англії.

"Крістен у нас мама активна. Вона з маленькими дітьми дуже спокійно і активно подорожує. Але він ще зовсім маленький, зовсім крихітка", - зазначила вона.

Між тим Олена зізналася, що зі своїми племінниками Джорданом та Крістіаном розмовляє російською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко назвав третього сина Олександром

"Я розмовляю з ними тільки виключно російською мовою. Для них по-перше дуже хороша практика, тому що Джордан та Крістіан вже беруть уроки в школі російської мови. Бабуся у нас українською намагається вчити. Але ми принципово всі говоримо російською", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Новонароджений син Андрія Шевченка схожий на батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі