понеділок, 19 квітня 2010 11:31

Новий коханий Наталі Окунської живе в Лос-Анджелесі (ФОТО)

Автор: Фото: Євген Колєснік/Gazeta.ua
 

16 квітня пограти в покер до столичного клубу "Хрещатик" модель Наталія Окунська прийшла з новим кавалером Владом із Лос-Анджелесу.

Модель відмовилася розповідати, з ким прийшла.

"Прийшла з чоловіком, - заявила вона. - Вчора він познайомився з моїми дітьми. Подарунків він їм не приносив, бо зустріч вийшла випадковою. Разом ми провели 4 години. Він дуже сподобався моїм дітям".

Сам Влад розповів кореспонденту Gazeta.ua історію знайомства з Окунською.

"Я живу у Лос-Анджелесі, - Влад говорить українською з англійським акцентом. Довго підбирає слова. - З Наташою познайомилися півтора роки тому. Наші машини їхали поруч. Перша зустріч була фантастичною – побачив і закохався".

"Зараз живу на дві країни, але незабаром думаю переїжджати до Києва. Зі мною до Києва приїхав директор лос-анджелеської студії звукозапису. Сьогодні закінчили знімати відео для співачки Сафури з Азербайджану для "Євробачення".

За словами Влада він працює з Русланою та ще кількома українськими виконавцями.

"Вчора познайомився з Наталиними дітьми. Вони дуже гарно виглядають і гарно бігають. У них гарні гени. Діти поки називають мене Владом", - зазначив чоловік.

Влад ще не пропонував Наталії одружитися.

"Про свої плани розповідати не буду", - наголосив він.

Нагадаємо, у листопаді 2008 року Окунська розлучилася із нардепом Сергієм Власенком.

У шлюбі народилася донька Поліна, зараз їй 3 роки. В Окунської є 2 сини – 16-річний Андрій та 12-річний Ігор — від шлюбу з баскетболістом Олександром Окунським. Із ним Наталя прожила 12 років. Донька Окунської Марія, 7 років, народилася в цивільному шлюбі з бізнесменом Дмитром. Вони розійшлися через три дні після народження дитини.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Новий коханий Наталі Окунської живе в Лос-Анджелесі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі