середа, 22 листопада 2017 14:33

Новий альбом TAYANNA може стати поворотним для української поп-музики

Новий альбом TAYANNA може стати поворотним для української поп-музики

17 листопада відбувся реліз альбому співачки TAYANNA "Тримай мене". У день прем'єри альбом стартував в ТОП-3 українського iTunes і продовжує утримувати лідерські позиції. Співачка Тетяна Решетняк вийшла на сцену національного відбіркового туру "Євробачення" під псевдонімом TAYANNA. У національному відбірковому турі TAYANNA виконала пісню I Love You - адаптовану версію композиції "Осінь", що увійшла до дебютного ЕР "TAYANNA. Портрети".

Музичний критик Ігор Панасів вважає, що альбом "Тримай мене" може змінити розстановку сил на сцені української поп-музики.

"Млію" - пісня, яка виводить її (Таянна) на інший рівень контекстів. Багатошарова, звивиста річ, де TAYANNA виглядає в поп-потоках світового значення - там, де Пінк, Кеті Перрі та Тейлор Свіфт. Я зараз не про рівень продакшну, а про культурні коди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA презентувала альбом нової української поп-музики

"Тримай мене", показуючи нову якість вже знайомої артистки, несподівано освіжає питання про те, хто головний на жіночої поп-арені в Україні. Ривок TAYANNA відкриває новий кут зору на тему ... Місце співачки з переконливими вокальними даними, яка могла б стати номером один з упором на україномовний матеріал, на сьогодні пустує. І альбом "Тримай мене" недвозначно натякає на те, хто міг би це місце зайняти, - запевняє критик.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом TAYANNA може стати поворотним для української поп-музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі