четвер, 17 липня 2008 11:25

Ніколь Кідман не хоче продавати свою новонароджену дочку

Голлівудська актриса Ніколь Кідман та її чоловік Кіт Урбан відмовилися від пропозицій продати права на публікацію фотографій їх новонародженої дочки.

Актрисі пропонували мільйони доларів, проте вона відмовляється прийняти будь-яку з пропозицій. За деякими даними, якщо фото і будуть опубліковані в якому-небудь виданні, то лише на безкоштовній основі.

Зараз батьки проводять перші дні вдома з дитиною і, за словами джерела, "зараз Ніколь думає про такі речі, як годування грудьми".

Одним з перших Ніколь Кідман з первістком привітав її колишній чоловік Том Круз. Коли він додзвонився до актриси, посильні почали вносити до палати Ніколь Кідман квіти, що незабаром заповнили все приміщення.

Кідман та Кіт Урбан одружилися в червні 2006 року. Їх перша дитина, дочка, яку назвали Санді Роуз, з"явилася на світ сьомого липня в Нашвілі, штат Тенесі. У Ніколь Кідман вже є двоє прийомних дітей, Ізабелла та Коннор, яких вона усиновила під час шлюбу з Томом Крузом, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман не хоче продавати свою новонароджену дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі