пʼятниця, 14 жовтня 2011 18:21

Неодружений переможець "Х-фактору" Кузнєцов уже носить обручку

Неодружений переможець "Х-фактору" Кузнєцов уже носить обручку

Переможець шоу "Х-фактор" Олексій Кузнєцов ще не розписався зі своєю дівчиною Катею Семеновою. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Ми практично одружилися, але ще не розписалась. Хоча обручки носимо вже давно. Чого носимо? Бо одружились серцями. А розпис — це така юридична формальність. Розпишемося десь на Сейшелах або Карибах. Так, це дорого, але щоб раз в житті туди з'їздити — грошей вистачить. Вінчання буде ще пізніше, бо це дуже серйозний крок. Бо коли розлучаєшся, то ставлять штамп в паспорт і все, а перед Богом такого робити не можна. Думаю, настане той день, коли ми прокинемось і скажемо: "Поїхали до церкви". Моя дружина займається мною, помагає мені в творчості. Любить спорт", - зазначає Кузнєцов. Його дівчина — подружка рідної сестри Олексія. Катя майбутній податківець. Колись серйозно займалась балетом. Зараз інколи підробляє моделлю.

На шоу "Х-фактор" Кузнєцов виграв два мільйони гривень.

"Я ще й заробляю гроші, тому виграш увесь ще не витратив. Якась частина пішла на лікування батька. Ще якась на творчість. Квартира в нас була, так що нам пощастило в цьому плані", - підкреслює Олексій.

Зараз ви читаєте новину «Неодружений переможець "Х-фактору" Кузнєцов уже носить обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі