понеділок, 11 серпня 2008 13:09

Невідомі ФОТО голої Крістіни Агілери викликали фурор

Стало відомо, що кар"єра сексапільної співачки почалася не з дитячого телешоу "MickeyMouseClub", де вона виступає разом з Джастіном Тімберлейком і Брітні Спірс, а з відвертих знімків разом з Памелою Андерсон. Днями невідомі раніше фотографії Крістіни топлес просочилися в інтернет, пише Rightcelibrity.

Фотографія, на якій поп-діва зображена в такому пікантному вигляді (співачка повністю гола), викликала фурор серед прихильників Крістіни і інших користувачів інтернету.

Виявлено, що фотографія була зроблена іменитим фотографом Девідом Ля Шапелем, до якого зірки буквально шикуються в чергу, для ілюстрації в журналі InterviewMagazine. На задньому плані фотографії зображена робоча команда фотографа, серед якої затесалася одягнена в бікіні зірка Playboy Памела Андерсон.

Не дивлячись на бурю відгуків в голій фотографії 27-річної Агілери немає нічого незвичайного і викличного - тим паче, що під час вагітності співачка вже позувала голою для січневого номера MarieClaire. Крім того, не можна не згадати грайливі фотосессії зірки на ліжках, опубліковані на сторінках чоловічих журналів Maxim і GQ.

Раніше цього року Крістіна заявила журналістам: "Якщо ти занадто сексуальна, всі вважають тебе повією, а якщо недостатньою сексуальна - "синьою панчохою". Я не хочу це обговорювати. Чому це так хвилює вас? У вас якісь проблеми? Я вас чимось кривджу? Давайте відійдемо від цієї теми. Зрозумійте, я - багатогранна особа, тільки одна частина мене любить виходити на сцену і співати. Іноді мені хочеться бути агресивною. Іноді слабкою. Іноді не хочеться демонструвати свою сексуальність. А іноді - навпаки."

Зараз ви читаєте новину «Невідомі ФОТО голої Крістіни Агілери викликали фурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі