понеділок, 24 листопада 2008 16:02

Нестора Шуфрича не пустили в пологовий будинок до Тіни Кароль

Нестора Шуфрича не пустили в пологовий будинок до Тіни Кароль
Сьогодні Тіна Кароль повинна залишити київський пологовий будинок N5, де шість днів тому з"явився на світ її син Веніамін. Щоправда, за словами деяких породіль, Тіна Кароль, залишила стіни пологового будинку ще в суботу. "Я знаю, що Тіна так само, як і я, народжувала у вівторок і чула, що вона вже виписалася", - повідала одна з них. Говорили, що молода мама, яку привітали багато відомих артистів та політиків, чудово почувається, тому їй немає жодного сенсу залишатися там до понеділка.

Ми зв"язалися з продюсером і чоловіком співачки - Євгенієм Огіром, щоб уточнити: чи забрав він свою дружину і синочка додому - в заміський триповерховий маєток, що подарував їй на честь народження сина. "Ні, Тіна ще не виписалася, - відповів нам Євгеній. Ми тільки збираємося. У нас все добре". І піар-менеджер Кароль Павло Подопригора не підтвердив чутки, що Тіна в суботу залишила пологовий будинок, хоча додав: "Їй, звичайно ж, скоріше хочеться повернутися додому".

Нагадаємо, первісток Тіни та Євгенія з"явився на світ у вівторок, 18 листопада, о 14.40 за київським часом. Малюк, якого батьки охрестили Веніаміном, народився вагою 3 кг 540 г і зростом 53 см.

За словами Дмитра Говсєєва, заступника головлікаря пологового будинку N5 (у якому, окрім Тіни Кароль, народжували Ассія Ахат, Лілія Подкопаєва та інші знаменитості), вони ні для кого не роблять виключень і до всіх породіль ставляться однаково. "Після першої розмови зі мною, всі пані незалежно від їхнього зоряного статусу стають звичайними жінками, тому чогось надприродного від нас не вимагають, - говорить Дмитро Олександрович. - Писали, що палата Кароль завалена квітами - це неправда, всі букети від сильних світу цього досі лежать в коридорі. Також нам не доводиться підсилювати охорону (її і так вистачає, навіть нардепа Нестора Шуфрича не пустили в пологовий будинок, тому свій букет для Кароль він передав через головлікаря), хіба що пильніше придивляємося до відвідувачів - охочих відвідати зірку достатньо - від "родичів з Уралу" до "пап римських", повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Нестора Шуфрича не пустили в пологовий будинок до Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі