середа, 25 червня 2008 10:20

Непристойна поведінка Баскова під час "Міс Російське Радіо" (ФОТО)

 
Те, що творив Микола Басков на сцені під час конкурсу "Міс Російське Радіо 2008" руйнувало імідж людини,  яку обожнюють жінки.

"Мій улюблений артист Микола Басков", - оголосила Свєтка Букіна. Ось тут і почалося справжнє шоу. Вийшовши на сцену, Басков, мабуть, вирішив використовувати своє звання "улюбленого". Спочатку він зізнався, що дивиться серіал "Щасливі разом", а коли виявив, що дітки стоять на сцені без батьків, то вирішив не втрачати часу: "А ви за цей час підросли! Тобто можна вже не оберігатися, так?" Але коли Букіна, злякавшись, втекла з сцени і назвала Баскова "вже колишнім улюбленим", він якось навіть образився: "Чому колишнім? Я так красиво підкотив. Можна сказати, з прямими намірами", пишуть "Дни.ру".

Мабуть, після розлучення з дружиною, з якою він прожив вісім років і, як він стверджував раніше, був їй вірний, Басков більше не може стримувати свій любовний запал. Він навіть вирішив запозичити у Бориса Моїсеєва деякі сценічні прийоми. Моїсеєв, вийшовши на сцену трохи раніше Баскова, кричав в зал: "Ти красива, ти красива. І я красивий". Микола трохи переінакшив його вислів, навіть, можна сказати, пішов далі.

"Ти сексуальна, і ти сексуальна. І я сексуальний!" - вимовив Басков млосним голосом і пішов в зал. Там він не зміг встояти перед чарівністю пишних об"ємів однієї з пані і поцілував її в груди.

Звичайно, Басков, як справжній артист не міг залишитися на сцені без квітів. Оглянувши зал, він почав питати, чи не для нього ці квіти. І коли в його руках опинилися декілька букетів, його насторожила кількість квіток в одному з них: "Чотири троянди? Кіркоров, напевно, замовив. А ні, п"ять, п"ять, не хвилюйтеся". Скромність Баскова не знала меж, коли, зібравши всі квіти в залі, він запропонував глядачам кидати йому купюри. Любовна історія Миколи Баскова і Свєтки Букіної після виступу артиста продовжилася. Він їй подарував квітку, яку вже одного разу кидав в зал, але потім повернув назад, а вона - йому пляшку шампанського. І, щоб якось поставити жирну крапку на своєму феєричному виступі, Басков вирішив облити глядачів ігристим. Але це ніскільки не надихнуло ні глядачів, ні охоронців.

Трохи пізніше при нагородженні однієї з "віце-міс Російське Радіо" Басков вручив красуні сертифікат на поїздку до Парижа на двох, і відразу сказав, що її супутником стане він.

Але те, що творив заслужений артист Росії за кулісами, перевершило всі очікування. Проходячи повз, він помітив, що одна з дівчат надягає купальник, і відразу ж кинувся їй допомагати. Поки Басков зав"язував бантик, не відриваючи очі від грудей красуні, він жартівливо відмітив: "Чому ти на каблуках, що ж робити нам, коротунам".

Але, напевно, у Миколи не виникає проблем із зваблюванням жінок. Робить він це сміливо - все ж таки відомий артист. А після восьми років сімейного життя, Басков починає стрімко примножувати заслуги на любовних теренах. І скоро він стане не тільки найвідомішим тенором Росії, але й найобожнюванішим чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Непристойна поведінка Баскова під час "Міс Російське Радіо" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі