четвер, 15 жовтня 2020 16:54

"Не знаю, що в голові у цього шизофреніка" - Анну Добриднєву переслідує маніяк

"Не знаю, що в голові у цього шизофреніка" - Анну Добриднєву переслідує маніяк
Психолог пояснила, що Анна піддалася сталкінгу. Фото: надане піар-агентом артистки

Співачку та авторку пісень Анну Добриднєву протягом декількох років переслідує маніяк. Артистка вирішила розповісти про це публічно, коли ситуація вийшла за межі адекватності.

"Спочатку я не надавала цьому особливого значення. Просто блокувала усі повідомлення, які очевидно були неадекватними. Його характерний стиль письма я впізнавала моментально. Потім він почав мене відверто лякати. Коли я ставила геолокацію, він одразу ж надсилав своє місцерозташування поблизу. Ніби йшов по моїм слідам. І у мене було відчуття, що він постійно знаходиться поруч. Єдине, що я не знала, як він виглядає. Якось спіймала себе на думці, що вдивляюся з підозрою у кожного перехожого. Зрозуміла, що перетворююся у параноїка. З`явилася сильна тривога. Адже не знаю, що в голові у цього шизофреніка?", - розповідає Анна.

Маніяк перестав бути настирним лише після того, як співачка найняла особисту охорону та почала з'являтися з нею у громадських місцях.

"Після цього повідомлення припинилися. Однак почуття постійного занепокоєння, на жаль, залишилося… Тоді я вирішила звернутися до психолога. Колеги із шоу-бізнесу порекомендували мені Олену Шершньову. З нею протягом місяця працювали над моїми страхами та прийняли рішення розповісти про це публічно", - ділиться емоціями співачка.

Психолог пояснила, що Анна піддалася сталкінгу - маніакальному переслідуванню. Часто сталкерами стають одержимі фанати, які здатні на реальні злочини. Тому не можна пускати ситуацію на самотік.

"Те, що пережила Аня, за шкалою стресу можна кваліфікувати, як високу загрозу для здоров'я. На щастя, вона вчасно звернулася за підтримкою. Адже скріншоти від переслідувача, які показувала Аня, вказують на явний психічний розлад. Чоловік писав із різних акаунтів, під різними "ніками" і навіть гендерами. Однак характерна пунктуація, звернення до себе у третій особі одразу видавали його. Проте Аня дала зрозуміти, що за неї можуть заступитися. А крім того, позбулася внутрішнього страху, який головним чином "заводить" маніяків. Вона зробила максимум для своєї безпеки. Сподіваюся, її приклад допоможе іншим жертвам уникнути сталкінгу", - резюмувала ситуацію Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пошуках любові: акторка Лілі Джеймс закрутила роман з одруженим

Зараз Анна продовжує активно займатися творчою діяльністю та пише пісні. Своїм прикладом співачка закликає у таких ситуаціях не мовчати та звертатися до психолога.

Голлівудський актор 56-річний Бред Пітт втрапив у досить неприємну ситуацію. Актор може опинитися на лаві суду через ображену жінку. Як повідомляє видання Page Six, генеральна директорка однієї з компаній охорони здоров'я штату Техас Келлі Крістіна, подала до суду на Пітта.

Зараз ви читаєте новину «"Не знаю, що в голові у цього шизофреніка" - Анну Добриднєву переслідує маніяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі