середа, 20 жовтня 2021 18:20

Не жили разом рік і ходили на сімейну терапію: хто із зірок переживав кризи шлюбу
5

Виконавиця Оля Полякова відверто розповіла про пережиті кризи. Вона поділилася, що досі їй із чоловіком Вадимом кризи шлюбу вдавалося пережити без допомоги психологів.

"Кажуть, кохання живе три роки, а в шлюбі неминуче охолодження почуттів. Я теж думаю, що пристрасть, "хімія" живе не більш як три роки. Потім вас тримають діти, ви в'єте гніздо, як дві пташки. Коли діти підростають, виникає наступна криза, яку люди або переживають, або ні", - зізналася співачка в інтерв'ю каналу "Україна".

Зірка з коханим завжди швидко мириться, як розповіла вона журналу "Отдохни!".

"Але проблеми нікуди не зникають, ми просто фокусуємося на іншому. Ось їх би, напевно, я розв'язувала із правильним сімейним психологом. Інакше регулярно наступаєш на одні й ті ж граблі. Хоча ти ж не страус, а людина: зрозумів, що це не працює, обрав іншу форму - спрацювало. І сам у процесі життя себе "підкручуєш", - зазначила Полякова.

Кому ще із зірок вдавалося пережити сімейні кризи та що допомогло врятувати їхній шлюб, підготувала Gazeta.ua.

Співачка Анастасія Приходько зізнавалася, що ледь не розлучилася із чоловіком Олександром. Пара одружилася 2013 року й разом виховує трьох дітей. Та 2018-го подружжя два місяці не жило разом і подали заяву на розлучення.

"Я болісно переживала це. Коли настав термін візиту до загсу, ми вирішили, що поговоримо для початку", - поділилася вона.

Приходько почала запитувати себе: "Скільки ти пережила в житті, щоб цей чоловік був поруч. І невже хочеш так просто все це відпустити?". Згодом співачка зізнавалася, що до розлучення так і не дійшло: подружжя подолало кризу.

Виконавиця Оля Полякова поділилася, що досі їй з чоловіком Вадимом кризи шлюбу вдавалося пережити без допомоги психологів
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Співачка Анастасія Приходько зізнавалася, що ледь не розлучилася з чоловіком Олександром: 2018 року подружжя два місяці не жило разом
Пара акторів Наталка Денисенко й Андрій Федінчик пережили безліч стресових ситуацій за останній рік
Американська співачка Пінк ділилася, що її подружнє життя з мотоциклістом Кері Гартом за 15 спільних років не завжди було солодким
Телеведуча Маша Єфросініна зізнавалася, що в її 18-річному шлюбі з Тимуром Хромаєвим була криза, яка ледь не стала причиною розлучення

Пара акторів Наталка Денисенко та Андрій Федінчик пережили безліч стресових ситуацій за останній рік. Вони із сином перехворіли на коронавірус у листопаді торік, а в липні цьогоріч чоловік потрапив у скандал через те, що втрапив у бійку. Зірка серіалу "Кріпосна" зізнавалася, що тоді їхня сім'я переживала переломний момент.

"Ми в усіх інтерв'ю з Андрієм говорили, що ми не ідеальна сім'я, у нас не квіточки-метелики, а сварки й конфлікти. І це нормально. І я відкрито про це кажу, щоб жінки не думали: "Федінчик і Денисенко така ідеальна сім'я, чому в нас не так? А ми сваримося постійно". Це криза була. Думаю, теж це відіграло роль у його емоційному стані, що я багато працюю, немає сильної підтримки енергетичної. Тому що ми як актори тонко відчуваємо енергію одне одного", - сказала жінка.

Денисенко наголосила, що вони разом шість років, а це саме той період, "коли настає розчарування в партнері".

"Ти бачиш перед собою справжню людину, яка ходить у туалет, має своїх тарганів. Багато складників. Немає ідеальних людей. Але є ідеальні для тебе", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маленький член", рак шлунку та аборт: Ігор Пустовіт розповів подробиці скандального розлучення із Сашею Бо

Також акторка застерегла жінок, що варто ніколи не забувати про коханого попри зайнятість на роботі й постійну увагу дітям.

Американська співачка Пінк ділилася, що її подружнє життя з мотоциклістом Кері Гартом за 15 спільних років не завжди було солодким. Закохані були й на межі розлучення. Артистка зізнавалася, що врятувати шлюб допомогла сімейна терапія.

"Шлюб - жахливо і прекрасно, комфортно і гнівно. Це нудно й страшно. Він любить іншу істоту, схильну до помилок, намагаючись полюбити себе. Люди сміються з нас, бо ми або сваримося, або сміємося. Вони закочують очі, коли ми говоримо про терапію. Але це варто того. Терапія не призначена для слабких людей. Це для зламаних людей, які хочуть бути здоровими. Це для втікачів, яким потрібна сім'я. Це наука того, як сісти й слухати. Як полюбити себе, щоб інша людина теж змогла", - писала зірка в мережі.

Телеведуча Маша Єфросініна зізнавалася, що в її 18-річному шлюбі з Тимуром Хромаєвим була криза, яка ледь не стала причиною розлучення. Пара навіть рік жила окремо. Складний період в подружжя був 2013 року. Ведуча розповіла, що одного разу вони вирішили, що попереду ціле життя, а їхні стосунки вичерпали себе. На той момент вони виховували 8-річну доньку.

"Тоді ми зрозуміли, що треба бути чесними одне з одним і кожному займатися власним життям. Ми жили нарізно рік. І потім знову зійшлися", - поділилася Єфросініна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білл Ґейтс у шлюбі мав декілька романів із працівницями

За той рік, за словами ведучої, вона не хотіла мати стосунки з іншими. Жінка поринула в роботу, тому вільного часу мала обмаль. Згодом пара воз'єдналася. Та зірка зізнавалася, що зараз теж не має ідеальної родини: чоловік не дарує їй подарунки, не балує компліментами, та й геть не романтик. Але ведуча додала, що вона також не ідеальна.

Топмодель Сніжана Онопко поділилася, чи підтримує зв'язок з ексчоловіком Миколою Щуром і яку частину майна хоче отримати.

Онопко розлучилася з донецьким бізнесменом рік тому. Наважилася розірвати стосунки після того, як Щур побив її й тещу. Спочатку не планувала ділити майно. Та після того, як дізналася, що екскоханий живе з іншою жінкою в заміському будинку, який він разом з Онопко будував, вирішила судитися.

Зараз ви читаєте новину «Не жили разом рік і ходили на сімейну терапію: хто із зірок переживав кризи шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі