четвер, 15 листопада 2012 15:28

"Не збираюся виправдовуватися. Я живу як я хочу" — українська коханка Сергія Свєтлакова

"Не збираюся виправдовуватися. Я живу як я хочу" — українська коханка Сергія Свєтлакова
Насті Одоладовій на телефон надходили погрози Фото: strangeworlds.at.ua

Роман із Сергієм Свєтлаковим довів українку Анастасію Одоладову до сліз. Нова пасія російського актора і шоумена розповіла про стосунки з Сергієм Свєтлаковим. Дівчина зізналася, щойно про їхні стосунки з актором стало відомо, на неї посипалися критика та погрози, повідомляє ТСН.

"Я не збираюся виправдовуватися ні перед ким. Я живу так, як я хочу", - розповіла Анастасія в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Розповідати про роман зі Свєтлаковим вона категорично відмовляється.

"Моє, моє і нічиє більше. Тільки моє. І нікому не віддам. В плані емоцій своїх. Це все чудово. І те, що у мене всередині сидить, ви ніколи про це не дізнаєтеся. Просто я не хочу виносити на люди", - підкреслила вона.

Папараці підловили Свєтлакова з Одоладовою влітку у Юрмалі, де актор святкував входини у новому будинку. Зі своєю першою дружиною Юлею Свєтлаков прожив у шлюбі 12 років. Вільним себе назвав улітку. А чому розлучився, досі тримає у секреті.

"Жодних статусів я зараз не хочу роздавати і виправдовуватися не хочу. Я вільна людина. Поруч зі мною є дівчина. Що буде далі — життя покаже", - розповідав раніше актор.

Одоладова зізнається, що зі Свєтлаковим вони познайомилися у Києві на зйомках фільму "Джунглі". Настя грала в масовці, а Свєтлаков був у головній ролі.

"Знайомство було. Все це прекрасно розуміють", - зазначила дівчина.

Про Свєтлакова Одоладова більше не розповідає. Лише про себе. Каже, батьки — прості робітники, які мають невеликий бізнес і допомагають. Вона уже рік як живе у Києві. Орендує квартиру з найкращою подругою.

"Важко звичайно двом жити, але все одно без цього неможливо", - підкреслила дівчина.

Одоладова зізнається, що останній місяць майже не виходить з дому. З того часу, як стало відомо про її роман зі Свєтлаковим, на неї звалилася хвиля негативу. На її сторінках у соцмережі невідомі люди залишали безліч негативних коментарів, телефонували і обзивали нецензурними словами.

"Люди якісь незнайомі дзвонили. Були погрози. Думаєш вже "Господи, та коли ж це все вже закінчиться?", - поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоумен Свєтлаков заступився за пенсіонера і побив Mercedes бізнесмена

Але Настя впевнена, що найстрашніше у її житті вже позаду. Вона вирішила не звертати уваги на образи.

"Я якраз займаюся пошуками себе. Мені треба працювати і працювати для того, щоб з мене дійсно хтось вийшов", - підкреслила дівчина.

Тепер Одоладова хоче стати відомою актрисою. І додає, що про сімейне життя замислиться лише в разі, якщо кар'єра не складеться. Проте уже зараз знає, яким буде її весілля.

"Саме весільна сукня - це все не моє. І якщо це буде, то це буде якось таємниче, акуратно. Я хочу бути маленькою дівчинкою під крилом у великої людини, не в плані якоїсь зоряної, а великого чоловіка, з великою букви Ч", - зізналася Настя.

Зараз ви читаєте новину «"Не збираюся виправдовуватися. Я живу як я хочу" — українська коханка Сергія Свєтлакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі