пʼятниця, 11 грудня 2020 18:15

"Не сподівався на резонанс". Актори, які стали відомими після "Перших ластівок"

У листопаді 2019-го випустили трилер "Перші ластівки". Серіал підняв такі теми, як булінг, підлітковий суїцид, проблеми в стосунках батьків і дітей. Тисячі підлітків після перегляду серіалу звернулися на Національну гарячу лінію "Ла Страда" за допомогою.

Актори, які зіграли головні ролі в серіалі, стали більш популярними. Олександра Рудинського почали впізнавати на вулицях і в торгових центрах.

"Після виходу першої серії "Перших ластівок" ми з акторами серіалу пішли на інтерв'ю до Маші Єфросініної. Вона сказала: "З завтрашнього дня ви прокинетеся не такими, якими були. До вас будуть підходити й дякувати за роботу". Я не надто сподівався на резонанс. Але вийшло саме так", - згадував Рудинський.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Акторів українського серіалу почали впізнавати на вулицях
Акторів українського серіалу почали впізнавати на вулицях

Таїсія-Оксана Щурук вже відома глядачам за серіаліті "Київ вдень та вночі". Після цього Тая вступила до театрального університету ім. Карпенка-Карого. І роль у першому сезоні серіалу показала: вона здатна перевтілитися у багатьох персонажів. Це оцінили її колеги, студенти та викладачі, а також глядачі, які тепер впізнають її ще частіше.

Після виходу "Перших ластівок" у Максима Девізорова з'явилася армія шанувальників. І не лише в Україні. Хлопцеві писали з Нідерландів, Греції, Казахстану, Лівану і навіть з Бразилії.

Попри те, що в серіалі Олександр Бегма зіграв негативного персонажа, в актора з'явилося чимало шанувальників: збільшилася кількість підписників в соціальних мережах. У Бегми з'явилася фан-сторінка в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні" виклали у мережу

"Уперше мене впізнали в кавовому магазині і запитали, чи не я знімався в "Перших ластівках". Відчув незручність, не знаю чому. Якось упізнали в аеропорту на стійці реєстрації. Особливо круто, коли впізнають зараз, коли всі ходять у масках", - поділився актор.

На Youtube-каналі презентували заставку серіалу "Перші ластівки. Zалежні". У героїв серіалу існують 2 сторони – темна і світла. У кожного є свої мрії, і на противагу їм – руйнівні залежності. Саме цю ідею втілили в заставці серіалу, який йде на "Новому каналі"

Зараз ви читаєте новину «"Не сподівався на резонанс". Актори, які стали відомими після "Перших ластівок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі