вівторок, 13 серпня 2019 13:28

Не співом єдиним: Оля Полякова отримала фінансову допомогу від держави

Не співом єдиним: Оля Полякова отримала фінансову допомогу від держави
Оля Полякова подалась у продюсери. Фото: @polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова вирішила дебютувати у продюсерській сфері.

Перший проект зірки переміг на конкурсі фільмів Держкіно в категорії "Ігрові повнометражні національні фільми для широкої аудиторії" та отримав додаткову фінансову підтримку від держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матір 2-х дітей із ідеальною фігурою" - Оля Полякова приголомшила мережу сексуальною фотосесією в мікро-бікіні

Прем'єра комедії "Зірки за обміном" відбудеться 2020-го. Полякова презентує стрічку разом із українською компанією - лауреатом численних міжнародних премій KINOROB. Режисером картини виступить Олексій Даруга.

"Днями Держкіно виділило додаткову фінансову допомогу проекту. У фільмі я виконаю головну роль і вперше спродюсую стрічку. Комедія буде про шалену ненависть. Моїм партнером буде дуже популярний артист. Пропоную вам відгадати у коментарях", - підписала публікацію Полякова.

Сюжет майбутнього фільму поки що невідомий. Сценарій та ідея отримали високу оцінку комісії під час спеціального пітчингу, на якому був представлений проект.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нещодавно пенсіонерка з Чернівців Ганна Куніш зіпсувала афішу української співачки Олі Полякової. Бабуся замалювала 2 букви у назві туру "Королева ночі", вийшло "Корова ночі". Організатори концерту в Чернівцях подали заяву на пенсіонерку до поліції, але за Куніш вступилась Полякова.

Зараз ви читаєте новину «Не співом єдиним: Оля Полякова отримала фінансову допомогу від держави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі