четвер, 21 жовтня 2021 14:30

Не спілкуватися російською і не обійматися з жінками: Мірзоян розповів про табу в шлюбі з Матвієнко
7

Артист 43-річний Арсен Мірзоян поділився, що за 10 років стосунків зі співачкою 40-річною Тонею Матвієнко не мали гучних сварок. А причиною виконавець називає те, що він знає табу в шлюбі з донькою народної артистки Ніни Матвієнко.

Учасники "Голосу країни" нещодавно відзначили четверту річницю весілля. Для обох це другий шлюб. Мірзоян в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" зізнався, що одним з табу в їхній парі є флірт з жінками або чоловіками.

Співак Арсен Мірзоян розповів про табу в шлюбі з Тонею Матвієнко
Фото: instagram.com/tonya_matvienko
Співак Арсен Мірзоян розповів про табу в шлюбі з Тонею Матвієнко
Співак Арсен Мірзоян розповів про табу в шлюбі з Тонею Матвієнко
Мірзоян і Матвієнко у шлюбі з 2017 року. Виховують двох дітей
Мірзоян і Матвієнко у шлюбі з 2017 року. Виховують двох дітей

Матвієнко зазначила, що у них з чоловіком не італійська сім'я, тому ревнощі не підігрівають їхні стосунки. Тож співаку заборонено обійматися і спілкуватися з жінками в присутності дружини.

"Не можна обійматися з іншими жінками, чоловіками", - сказав Мірзоян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відпочинку в Дубаї: Потап похизувався коханою в сексі-бікіні

Також він розповів, що в їхньому домі заборонено спілкуватися російською мовою. Таке табу в шлюбі є через те, що подружжя живе в будинку матері Матвієнко.

Співачка й акторка 40-річна Тоня Матвієнко зізналася, яку має найкращу звичку та що найбільше не подобається їй у своїй зовнішності.

Зірка відверто відповіла на каверзні запитання. Розповіла, що їй найбільше не подобається її живіт. А свої ноги виконавиця вважає гарними.

Зараз ви читаєте новину «Не спілкуватися російською і не обійматися з жінками: Мірзоян розповів про табу в шлюбі з Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі