пʼятниця, 11 липня 2008 09:11

Наташа Корольова розкрила секрет чудо-дієти

 
Співачка Наташа Корольова визнає: як і багатьом іншим жінкам, їй доводиться суворо стежити за своєю вагою. Коли ситуація все-таки виходить з-під контролю, у артистки є в запасі свій чудовий метод позбавлення від зайвої ваги.

Наташа і раніше розповідала про свої дієти. Але цього разу вона детально описала декілька способів схуднути, які пригодились їй протягом різних періодів в житті.

"Сьогодні при рості 160 моя вага 52, - є відвертою Наташа Корольова. - Ідеальні для мене 49 - 50 кг Така вага була у мене у віці 18 - 25 років. Потім я додала килограм-півтора, а після пологів, природно, поплила: плюс 15! Але зуміла узяти себе в руки і за рік повернутися в свій звичайний стан".

Щоб скинути ненависні кілограми, Наташа займалася спортом, бігала, пише газета "Зміна". Проте кардинальних результатів це не дало. Тоді Корольова звернулася до допомоги дієтолога з Лондона.

"По його підказці мені наказували три дні голодування в місяць, - розповіла Наташа. - Виходити з голодування потрібно було поступово - тиждень я проводила на відварених овочах. В наступному місяці мене чекали ще три дні голодування і так далі. Нічого мудрованого, а результати були вражаючими".

Познайомилася Наталія і з відомим московським дієтологом, яка допомогла позбавитися від зайвих кілограмів Надії Бабкіній і Миколі Баскову.

"Вона вельми високо оцінила мою форму, але сказала, що якщо я прагну до ідеальної ваги, то це цілком досяжно. І досить скоро за допомогою правильного харчування і процедур ми досягли цієї мети!" - говорить Наталія.

"Без солі дієта протягом трьох тижнів, - розкрила артистка свій секрет. - Ні солі, ні приправ. Ніяких соусів, кетчупів, майонезу. Їжа стає жахливо прісною, особливо важко перший тиждень, але коли ви починаєте реально худнути, то розумієте, що гра коштує свічок. Більше того, вам вже потім важко їсти солону їжу. Про булочки і макарони довелося забути. Зате можна налягати на відварне м"ясо, рибу, овочі. При цьому харчуватися потрібно кожні дві години.

Це, до речі, принциповий момент: виявляється, харчування через 6 - 7 годин згубно для фігури. Раз на тиждень я влаштовувала собі розвантажувальний день. Схема розвантажувального дня така: з"їла грейпфрут, через годину - білок вареного курячого яйця, за годину - грейпфрут, і так цілий день. Я пристосувалася брати з собою контейнери з грейпом і яйцями і возила сумку, як похідну кухню", повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова розкрила секрет чудо-дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі