вівторок, 02 листопада 2010 18:09

Наталя Водянова показала британцям неголені ноги (ФОТО)

Супермодель з Росії Наталя Водянова на церемонії Harper's Bazaar Women показала присутнім повну відсутність епіляції. Наталя була гостею на цьому заході, де нагороджують відомих жінок за благочинність.

Водянова отримала титул "Натхнення року" за те, що передавала гроші на будову дитячих майданчиків в Росії і Великобританії.

Модель вдягла довгу сріблясту сукню з глибоким вирізом, який відкривав її стегна. Водянова танцювала і махала полою сукні. Папарацці сфотографували неголені ноги супермоделі, коли та знаходилася на задньому сидінні авто.

Відзначимо, російська модель одружена з лордом Джастіном Портманом і має трьох дітей і зараз мешкає в Лондоні. В 17 років вона була моделлю для модних будинків Calvin Klein, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent і Chanel.

Модель часто критикують за те, що вона займається благочинністю.

"Більшість людей вважають мою діяльність цинічною, вони думають, що я роблю це, щоб підвищити свою популярність, але навіщо це мені?", - відзначила Водянова.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова показала британцям неголені ноги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі