пʼятниця, 03 листопада 2017 14:07

Наталія Могилевська і Макс Барських "благословили" групу PLAY на виконання свого хіта

Автор: Прес-служба
 

Український гурт PLAY переспівав хіт Народної артистки України Наталії Могилевської і Макса Барських - "DVD".

"Дуже красиве, чуттєве, ніжне, приємне виконання. Пісня набула нових звуків і відтінків. Група PLAY - ті, кого треба слухати і вірити", - поділилася Могилевська.

Нове аранжування "DVD" у виконанні групи PLAY сподобалося Максу Барських та Наталії Могилевській. Артисти прийняли спільне рішення подарувати свою пісню.

"Мені сподобалися ті емоції і фарби, які вклали в неї виконавці. Завжди приємно усвідомлювати, що у пісні з'являється друге життя", - прокоментував Макс Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Arash привітав українську групу PLAY з прем'єрою кліпу

"За задумом, трек був про невзаємне кохання, яка мучило. Ми змінили трохи текст, піднесли любов", - ділиться соліст групи Василь Клименко.

З композицією "DVD" пов'язані особисті переживання артистів.

"Я була шалено закохана в Макса, слухала його пісні і мріяла з ним познайомитися. Зараз не вірю і заздрю ​​сама собі, що маємо можливість представити улюблений сингл "DVD" у виконанні нашої групи", - розповіла Ліза Чепель.

Група PLAY - це друзі Вася Клименко і Ліза Чепель. До сцени вони пробували себе в фотографії і моді. 25 серпня відбулася прем'єра їхньої дебютної роботи "Хочется". Відео знімав режисер Алан Бадоєв. Нещодавно група випустила сингл "Для тебя NET".

Зараз ви читаєте новину «Наталія Могилевська і Макс Барських "благословили" групу PLAY на виконання свого хіта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі