вівторок, 07 травня 2019 08:14

Настя Каменських та Потап одружуються: ЗМІ назвали дату

Настя Каменських та Потап одружуються: ЗМІ назвали дату
Настя Каменських та Олексій Потапенко одружуються - ЗМІ. Фото - Instagram @kamenskux

Українська співачка Настя Каменських (NK) виходить заміж. Названа також дата весілля. Така інформація з'явилася у ЗМІ.

Як і припускали шанувальники, артистка нібито стане дружиною відомого музиканта Олексія Потапенка (Потапа). Раніше Потап і Настя виступали більше 10 років у складі однойменного дуету. Парі вже неодноразово приписували роман, і навіть підозрювали в таємному весіллі. Зараз же чутки активізувалися. Про майбутнє весілля повідомило видання "Страна.ua".

Видання, посилаючись на нібито достовірне джерело, назвало і точну дату весілля – 23 травня. При цьому офіційного підтвердження інформації про весілля немає, прес-служби артистів ситуацію також не прокоментували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приємно мучити" - Каменських розповіла про коханців

Організацією весілля нібито займається київське івент-агентство "GG PROJECT".

"Нарешті Потапу та Насті будуть кричати "гірко!". Весілля відбудеться в Києві, а опісля – молодята полетять в медовий місяць", – розповів виданню "один із запрошених гостей".

Наприкінці січня цього року Настя Каменських (NK) опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, яке заінтригувало шанувальників зірки. Вона позує в ресторані з приглушеним світлом у чорному мереживному топі, грайливо посміхаючись і кокетливо притиснувши руку з обручкою на безіменному пальці до губ.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських та Потап одружуються: ЗМІ назвали дату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі