пʼятниця, 05 травня 2017 13:20

Наркотики, перуки та ботокс: Наомі Кемпбелл дала відверте інтерв'ю
5

Наомі Кемпбелл
Фото: standard.co.uk
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

46-річна легенда модної індустрії Наомі Кемпбелл знялася у новій фотосесії. Стала головною героїнею травневого номера британського журналу ES Magazine.

На знімках позувала в міні-сукнях з об'ємними рукавами, вбраннях усипаних паєтками та комплекті з плащу та боді. В образах акцент зроблений на відверті декольте та стрункі форми зірки.

Макіяж моделі виконаний за останніми трендами. Очі нафарбовані кольоровими тонкими стрілками. Губи підкреслені помадою природного відтінку.

Автор: standard.co.uk
  Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

У журналі також з'явилося інтерв'ю Наомі. Розповіла про те, як облисіла та про відвідування груп для анонімних наркоманів. Зізналася, що завжди мріяла стати мамою та не втрачає надії здійснити цю мрію в найближчі роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 46-річна Наомі Кемпбелл показала ідеальне тіло в сексуальних образах

"Зараз я доглядаю за своїм волоссям більш ретельно, так як я позбулася майже всіх своїх пасмів через нарощування. Зараз я більш обережна та вже не роблю таких помилок. Мені дуже шкода свого волосся. Чи відросло моє волосся? Так, на щастя, вони відросли. Але в той же час, багато людей в світі носять перуки. Кому яке діло до цього? Я можу робити, що хочу, особливо якщо цього вимагає моя професія ", - сказала зірка.

Наомі дотримується тієї ж думки щодо ін'єкцій краси.

"Якщо я захочу вколоти ботокс або філери, хто може зупинити мене? Це як нарощені вії. Якщо у мене є настрій і бажання, я зроблю їх. Не бачу в цьому жодної проблеми ", - розповіла модель.

Автор: standard.co.uk
  Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

"Люди намагалися присоромити мене за те, що я хочу отримати професійну допомогу та позбутися від залежності. Але просити про допомогу не повинно бути соромно. Соромно не просити про неї взагалі. Коли я вперше відвідала курси анонімних наркоманів, люди стали шепотітися за моєю спиною. І тоді я зрозуміла, що про це потрібно говорити, як можна більш відкрито, - поділилася Наомі. - Про такі речі, як проблеми з психікою, післяпологова депресія, залежність потрібно говорити вголос. Це допоможе людям об'єднатися і допомагати один одному боротися. Саме тому мій телефон завжди включений для тих, кому потрібен моя порада або підтримка в цьому питанні. Також, як і телефон багатьох інших людей завжди включений для мене, якщо мені знадобиться їх допомога ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наомі Кемпбелл топлес знялась для Givenchy

"Я весь час думаю про те, що хочу мати дітей. Зараз наука зайшла так далеко, що я можу зробити це в будь-який час. Але я хочу, щоб у моєї дитини був батько. Мені здається, це важливо ", - зізналася супермодель.

Зараз ви читаєте новину «Наркотики, перуки та ботокс: Наомі Кемпбелл дала відверте інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі