вівторок, 25 листопада 2008 16:28

Наречений подарував Ані Лорак на Новий рік двоповерховий маєток

Життя за містом на чистому повітрі, ближче до природи набуває все більшої популярності у зірок українського шоу-бізнесу. Напевно, саме тому наречений популярної співачки Ані Лорак Мурат, зробив своїй коханій розкішний подарунок до Нового року - заміський котедж неподалік від Києва.

Як стало відомо, заміський будинок був днями придбаний Муратом в популярному котеджному містечку, що розташоване приблизно за 20 км від Києва по Житомирському напрямку. Це живописне місце, з лісом, що знаходиться поруч, та великим озером, має розвинену сучасну інфраструктуру за типом міста, з великим торгово-розважальним центром, фітнес-клубом і навіть дитячим садочком. Тому жити в ньому популярній українській співачці буде спокійне, а головне комфортно.

Сам котедж - це сучасний двоповерховий будинок в західноєвропейському стилі, що розташований на просторій ділянці. На першому поверсі будинку розміщена простора гостьова кімната, з каміном, великими вікнами та виходом на терасу. Другий поверх - царство тиші та спокою. Три просторі спальні обладнано додатковою інсоляцією, що створює відчуття простору та домашнього затишку

"Після виступу на Євробаченні географія моїх гастролей збільшилася втричі. Я виступаю не тільки в Україні, але і Москві та Європі. А цей будинок, подарунок Мурата, - ідеальне місце для відпочинку і відновлення сил, після напружених турів. Адже там свіже повітря та жодної міської метушні. Мені подобається, що я зможу облаштувати будинок за своїм смаком. Це дуже важливо, адже він - частинка душі", - поділилася радістю Ані Лорак.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Наречений подарував Ані Лорак на Новий рік двоповерховий маєток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі