вівторок, 08 липня 2008 09:02

Наречений Маші Малиновської кинув її заради вагітної коханки (ФОТО)

Наречений скандально відомої теледіви Марії Маліновської пішов до вагітної коханки в розпал приготувань до майбутньої весільної церемонії.

Закрутивши роман з 34-річним бізнесменом Денисом, теледіва опинилася в любовному трикутнику. Суперницею Малиновської стала 22-річна співачка Яна Тесс.

Двоє дівчат Дениса зіткнулися вперше за декілька місяців до наміченого весілля в одному із московських казино, де між суперницями зав"язалася справжня бійка. Адже ще в лютому дівчата були дружні і охоче ділили любов на трьох.

У останнім часом же Марина, а саме так Малиновську звуть насправді, стала, дратівливою. Причиною нервового зриву Маліновської, як раніше стверджували її приятелі, стала новина про вагітність Яни. Ця звістка розлютила 27-річну Малиновську, оскільки нещодавно Маша втратила дитину.

Неподілений наречений в розбираннях дівчаток  участі не брав, пише "Твій день". Денис напередодні весілля покинув Машу і пішов до вагітної коханки.

Зараз ви читаєте новину «Наречений Маші Малиновської кинув її заради вагітної коханки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі