Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 09:06

Наомі Кемпбелл збирається заміж за російського магната? (ФОТО)

Супермодель Наомі Кемпбелл провела неділю на яхті зі своїм коханим російським мільярдером Владиславом Дороніним, пише "The Daily Mail".

Наомі у чорному бікіні постійно обіймала та цілувала свого бойфренда, доки вони були на його яхті "Lady In Blue" коло Сен Тропе.

Стосунки пари стали ще міцнішими після того, як Наомі представила Дороніна дванадцятьом своїм найближчим друзям. Знайомство відбулося на вечірці на Півдні Франції минулого місяця.

46-річного Дороніна, чиї статки нараховують близько 3 мільярдів доларів, давно прозвали московським Дональдом Трампом - за любов до розкішного життя та гарних жінок.

38-річна Наомі познайомилася з Дороніним на Канському кінофестивалі у травні, і відтоді вони нерозлучні.

"Вона сказала, що це було кохання з першого погляду і він абсолютно у неї закоханий", - розповів про парочку один із гостей Наомі, бразильський письменник Бруно Астуто.

"Він думає, що вона богиня, а Наомі вірить, що нарешті знайшла того самого чоловіка. Наразі вона планує влаштувати величезну вечірку на честь Влада, на якій ми сподіваємося почути оголошення про їхні заручини", - додав Бруно.

Нагадаємо, раніше серед коханців Наомі Кемпбелл значився магнат Флавіо Бріаторе. Окрім того, зірка модельного бізнесу була заручена з басистом групи "U2" Адамом Клейтоном, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл збирається заміж за російського магната? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути