середа, 16 квітня 2008 12:09

Наомі Кемпбелл заборонили здавати кров хворим

Наомі Кемпбелл заборонили здавати кров хворим
Бразільські лікарі визнали кров супермоделі непридатною для жителів Ріо-де-Жанейро, які хворі на лихоманку денге.

Скандально відомій супермоделі Наомі Кемпбелл в Ріо-де-Жанейро заборонили здати свою кров хворим лихоманкою денге жителів Бразилії.

В даний час власті Бразилії ведуть активну боротьбу проти лихоманки денге, зокрема збирають донорську кров для хворих цим видом лихоманки. У штаті Ріо-де-Жанейро останнім часом від цієї хвороби померли більше 80 чоловік, ще 60 тисяч вважаються хворими. Власті заявляють, що епідемію лихоманки, що передається через укуси комарів, поступово вдасться зупинити.

Наомі Кемпбелл, посол доброї волі в Ріо-де-Жанейро, під час свого чергового візиту до Бразилії носила футболку з написом "Ріо проти лихоманки денге" і розповідала місцевим жителям про те, як уникнути цього захворювання. Проте здати кров в допомогу хворим супермоделі заборонили. Свою відмову Бразильські лікарі пояснюють тим, що закон забороняє використовувати як донорів людей, що піддавалися хірургічному втручанню в останні три місяці. 37-річна Кемпбелл в кінці лютого в Сан-Паулу перенесла операцію по видаленню кісти.

Зірка подіуму недавно в черговий раз оскандалилася. При посадці на рейс в будівлі нового П"ятого терміналу лондонського аеропорту Хитроу супермодель у зв"язку з втратою однією з сумок почала ображати співробітників авіакомпанії BritishAirways і проявляти ознаки агресії. Керівництво головного авіаперевізника Сполученого Королівства відповіло Кемпбелл довічною забороною на продаж їй квитків на свої рейси, нагадує РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл заборонили здавати кров хворим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі