пʼятниця, 18 липня 2008 10:10

Наомі Кемпбелл провела ніч з російським олігархом (ФОТО)

 
Топ-модель Наомі Кемпбелл провела ніч в компанії російського бізнесмена. Ось вже декілька місяців 38-річну скандальну модель і співзасновника компанії CapitalGroupВладислава Дороніна зв"язують більш ніж теплі стосунки.

Напередодні після легкої вечері удвох з Дороніним Наомі наполягла на тому, щоб повернутися в номер і переодягнутися у вечірню сукню.

Справа в тому, що в одному з найдорожчих ресторанів столиці її чекали Жанна Фріске, бізнесмен Умар Джабраїлов і редактор журналу VOGUEОлена Долецька.

Наомі замовила в ресторані столик на 10 осіб, причому не в VIP-залі, а на основній території. Кемпбелл і Доронін висунули лише одну вимогу під час замовлення: щоб на столах обов"язково були свічки.

За дві години, проведені в ресторані, пара перепробувала всі найдорожчі страви і алкогольні напої. Спільний рахунок склав близько 85 тисяч рублів, повідомляє Твой ДЕНЬ.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл провела ніч з російським олігархом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі